Udstykning Sønderhaven i Klarup

Etape 1

Vendia-Huset udbyder 41 eksklusive grunde – velbeliggende og i smuk natur i 9270 Klarup.
Sonderhaven_etape1_V3

Attraktive byggegrunde nær Aalborg

Drømmer du om at skabe et smukt hus, hvor der er plads til at boltre sig både ude og inde? Så har vi det helt rette sted. I Klarup udstykker vi grunde til bebyggelse på Sønderhaven. Området ligger tæt på den lokale natur i rolige omgivelser, men er på samme tid centralt beliggende med blot 11 kilometer øst for det pulserende liv i Aalborg Centrum og cykelafstand til det nye supersygehus. Klarup skole ligger 1,2 km fra udstykningen med god og sikker stiforbindelse hele vejen. Derudover er der kort til diverse fritidsaktiviteter, som fodbold. Med blot 4.830 indbyggere er Klarup en idyllisk by i det smukke Himmerland, der byder på en masse aktiviteter og et tæt indbyrdes sammenhold.

1. etape af vores udstykning i Sønderhaven består af hele 42 attraktive byggegrunde i Aalborg kommune, der varierer fra 754 m2 til hele 968 m2. På grundene er der altså stor mulighed for at indfri de helt store boligdrømme uden at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Oplev naturen helt tæt på
Vores udstykninger i Sønderhaven ligger i Klarup. Denne nordjyske satellitby byder på mange kvaliteter, men er i særdeleshed kendt for sin smukke natur. I Klarup er der mulighed for at opleve naturen helt tæt på. I nærområdet finder I rindende åer og mindre skovområder. Byen er i særdeleshed kendt for sin unikke jernbane, der blev anlagt i 1900 og senere nedlagt i 1969. I dag er den gamle stationsbygning blevet vakt til live på ny som en lokal dyreklinik.

I nærområdet finder I desuden parcelgården Stranderholm, som tidligere var kendt som Christiansholm. Nær Sønderhaven ligger den kendte hovedgård Klarupgård. Som kulisse til julekalenderen Tvillingerne og Julemanden fra 2013 blev Klarup for alvor sat på Danmarkskortet.

Et roligt område med plads til store og små
Hvis I er en børnefamilie eller går med tankerne om at skabe en familie, er Sønderhaven det perfekte område. Med sin rolige og trygge atmosfære giver området både børn og voksne mulighed for at koble af fra den travle hverdag og give sig hen til den unikke natur. Her er man fri fra byens stress og jag – og man bliver i stedet mødt af fuglekvidder og duften af nyslået græs. Byen har alt det, man behøver som ung og voksen. Klarup ligger nemlig tæt på Aalborg og Aalborg Universitet, så man hurtigt kan komme indtil byen, hvis man skal til arrangementer eller handle stort ind. Ønsker du at blive klogere på vores byggegrunde i Sønderhaven, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag!

KONTAKT OS FOR YDERLIGERE INFORMATION OM PROJEKTET