VINKELHUSET

Vinkelhuset er først og fremmest lig med utraditionelle og spændende planløsninger

Utallige muligheder med et vinkelhus
Et vinkelhus er endnu en af de hustyper, vi tilbyder hos Vendia-Huset. Fordelene ved et vinkelhus er de utallige muligheder, det giver både med opbygningen og indretningen, men også med materialevalg inde og ude. Vi tilpasser vinkelhuset til jer, så I får det lige, som I ønsker.

Med et vinkelhus har I mulighed for at få et stort køkken/alrum og få en overbygget terrasse i en af vinklerne. I bestemmer selv, om voksen- og børneafdelingen skal være i hver sin ende af huset eller samlet. Det er jer, der bestemmer antallet af værelser, og hvor store de skal være. Måske I drømmer om at have et gæsteværelse, et hobbyrum, et værksted eller et walk-in closet? Et vinkelhus giver også meget lys gennem vinduer og døre og gode udendørs solkroge. Med et vinkelhus kan I få et ugenert familieliv, når I er udendørs på terrassen og i læ for vind og vejr.

Hvad tilbyder vi?
Hos os er I sikret, at arbejdet bliver udført med præcision og i bedste kvalitet. Dette gælder både tegninger af huset, men også i selve byggeriet. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder er glade og tilfredse, og sørger derfor altid for at skabe en god dialog, inden vi begynder byggeriet. På den måde sikrer vi os, at I får det, som i vil have det. Med over 40 års erfaring, egne håndværkere og faste underentreprenører er I sikret et hus i topkvalitet, som I vil kunne nyde resten af livet.

Kan vi hjælpe jer med jeres byggeprojekt?
Vi bygger huse i hele Nordjylland, så lige meget om I skal have bygget i Aalborg, Frederikshavn eller et helt tredje sted, så står vi klar til at hjælpe jer med jeres byggeprojekt. Kontakt os på telefon 98 96 10 55 eller e-mail: info@vendia-huset.dk.

Vinkelhus 160 m2

Vinkelhus på 160 m2 med saddeltag, valmede gavle, solceller, udhæng og integreret dobbelt garage.

Vinkelhus 187 m2

Vinkelhus på 187 m2 i sorte teglsten med udhæng, overdækket terrasse, solceller, redskabsrum og carport.

Vinkelhus 178 m2

Vinkelhus på 178 m2 med saddeltag, udhæng, overdækket terrasse, solceller og dobbelt integreret garage.

Diverse vinkelhuse