FIND DIT TYPEHUS

Vi har som mennesker mange forskellige opfattelser af trivsel, funktionalitet, design! Det prøver vi at tilgodese med en række typehuse, som hver især byder på forskellige muligheder. Og alligevel ved vi, at det kan være den individuelle tilretning eller specifikke ønsker, der skaber drømmehuset. Så lad os høre om jeres behov.

Hvorfor vælge typehus/villa?

Hos Vendia-huset beskæftiger vi os med arkitekturtegninger og byggeri af villaer til kunder fra Aalborg og Nordjylland. Vi bygger villaer i alle afskygninger tilpasset vores kunders individuelle behov. Dit hus skal passe til dit behov for funktionalitet og din smag i design. Hos os vælger du selv størrelsen, formen og grundplanen på dit hus.  Sådan sikrer vi, at du får det typehus eller villa, du ikke kan leve uden og ikke bare et hus, du nøjes med! Vores team er professionelt, kvalitetsbevidst og venligt. Lad os hjælpe dig med at bygge din drømmevilla.

Fra ide til virkelighed

Nogle har en klar ide om, hvad de søger i en villa. Andre er mere usikre på deres behov. Vi hjælper begge målgrupper. Er du sikker på, hvad du vil have, hjælper vi dig med at gøre villadrømmen til virkelighed. Vores egne håndværkere og faste underentreprenører er yderst kvalificerede og med deres mangeårige erfaring, har de, hvad der skal til for at realisere tanker til virkelighed.

Er du ikke sikker på, hvad du vil have, finder vi frem til det igennem god kommunikation og tålmodighed.

Find dit typehus

Det kan være rigtig svært at vælge, hvordan ens hus skal se ud, hvilke materialer der skal bruges, hvordan indretningen skal være osv. Derfor giver Vendia-Huset jer muligheden for at blive inspireret af vores typehuse, men med muligheden for at tilpasse det til jeres behov. Hos os er et typehus ikke blot et typehus! Vores udvalg af typehuse består af:

Uni-huset
H-Huset
Vinkelhuset
Længehuset
Specialhuset
Skagenhuset

Vi ønsker at give kunderne lige det hus, som de ønsker, og derfor tilpasser vi vores typehuse til den enkelte familie. Vi ved, at det kan være den individuelle tilretning og specifikke ønsker, der skaber drømmehuset. Så lad os høre om jeres behov, så vi sammen kan få skabt jer et nyt hus i Aalborg og Nordjylland.

Kvalitetsbolig med ordentlige materialer

Er I på jagt efter et nyt hus, så lad os bygge det for jer. Vi har mange års erfaring, dygtige håndværkere og benytter kun materialer af høj kvalitet. Vores huse har altid et godt finish og et veludført håndværk. Alt er nøje planlagt lige fra tegning af huset til selve byggeriet. I kan derved trygt vælge os til at bygge jeres nye drømmehus, da I er i gode hænder hos os. Har I lyst til at se på et af vore arkitekttegnede huse, kan i besøge vores udstillingshus.

Få råd og vejledning

Har i brug for råd og vejledning til, hvordan I kan få jeres drømmehus, står vi gerne til rådighed for jer. Det samme gælder, hvis I har nogle spørgsmål til vores huse eller vores arbejde. Vi kan altid kontaktes på telefon 98 96 10 55 eller e-mail: info@vendia-huset.dk. Vores hovedkontor er beliggende i Tårs mellem Aalborg og Hjørring, men vi bygger typehuse og individuelt tilpasset huse i hele Nordjylland.