Udstillingshus - Kom til fremvisning

KOM OG SE DETTE KVALITETSHUS

Fremvisning SØNDAG 14.00-16.00

175 m2 velindrettet Unihus med ensidig taghældning og dobbeltcarport med 23 m2 redskabsrum.
Stort åbent køkken/alrum med skjult viktualierum samt stue i halvåben forbindelse til alrummet. 3 værelser, gæstetoilet med bad, bryggers samt soveværelse med walk-in skab og eget badeværelse.

Sønderhaven 118, 9270 Klarup
Følg vores skilte fra Sønderkæret.

Kontakt os på: Telefon 98 96 10 55

sønderhaven

Kig i vores udstillingshus før køb

Hos Vendia-Huset A/S giver vi dig mulighed for at få et indtryk af, hvad vi står for, før du køber et hus eller en grund ved os. Vores udstillingshus på Sønderhaven 118, 9270 Klarup er et 175 kvadratmeters fra vores eksklusive Uni-Hus serie med ensidig taghældning, tagpap og zinkinddækning. Husets indvendige indretning er bestående af stort åbent køkken-alrum med viktualierum og indgang til stue delt af to-sidet biopejs, soveværelse med walk-in-closet, stue, store vinduespartier, badeværelse, gæstetoilet og hele tre værelser. Samtidig er huset flot placeret i dejlige og rolige omgivelser i Klarup, med direkte stiforbindelse til skole, indkøb og sportsaktiviteter mv.

Inspiration til nyt hjem

Når du går på udkig i vores udstillingshus, vil du ikke kun få et indtryk af, hvordan vi bygger, men du vil også hente inspiration til indretningen af dit eget hjem. Vi er nemlig eksperter i at indrette hjemmet på en flot, hyggelig og elegant måde. Der er derfor en dobbeltgevinst forbundet ved at besøge vores udstillingshus.

 

Gå på udkig alle søndage
mellem 14.00-16.00

Vores udstillingshus står åbent alle søndage i tidsrummet mellem 14-16. Vi har mange besøg fra kunder i Aalborg og resten af Nordjylland, men hvis du føler dig fristet, så skal du ikke tøve med at kontakte os, ligegyldigt hvor i landet, du bor. Vi sidder altid klar til at høre fra dig, og du skal bare ringe os op eller skrive en mail. Vi står klar med en aftale, så du hurtigst muligt kan få skubbet dit eget projekt i gang.

Vi fanges bedst på telefon 98 96 10 55 eller på mail info@vendia-huset.dk.