ANDELSBOLIGER

Er du på udkig efter en andelsbolig i flotte omgivelser? 

Hos Vendia-Huset A/S har vi et bredt udbud af nybyggede andelsboliger i behagelige og rolige omgivelser. Vores højeste prioritet er, at vores huse skal være bygget af det bedste materiale på markedet uden løbende ekstra regninger, og at husene skal være klimavenlige. Du får derfor et hus, som både tilfredsstiller dine krav til husets beskaffenhed og udseende, men som også passer godt på din pengepung, mens du skåner miljøet.

Store huse til en fornuftig pris

Alle vores huse er etplansboliger på minimum 135 kvadratmeter. Det betyder, at vores andelsboliger er familievenlige med rigeligt plads at boltre sig på. Når du køber dig ind i en andelsboligforening, køber du dig også ind i et fællesskab. Det betyder, at der er en række beslutninger, som skal træffes kollektivt, og det er med til at skabe et fællesskab, der bygger på solidaritet og troværdighed. Du kan derfor være sikker på, at du regne med dine naboer, når du køber dig ind i vores andelsboligforening.

Kontakt os i dag 

Vi står klar til at rådgive dig, og vi kan allerede i dag aftale, hvornår du kan komme og inspicere vores store nybyggede andelsboliger. Vores andelsboliger er placeret i Ådalen ved Brønderslev i Nordjylland. Vi fanges bedst på telefon 98 96 10 55 eller på mail info@vendia-huset.dk. Vi glæder os til at give dig et uforpligtende tilbud.